Äventyr på Österlen

png telefon0709-209209

Boka/Avboka/Frågor - Vad gäller?

Du gör själv Din bokning från denna sida. Följ guiden här under.

OBS, betald bokning återbetalas ej.


Behöver Du hjälp, ring oss på 0709-209209.

Vad kostar det och hur många får man vara på en dressin?

Ta del av detta innan Du går vidare till bokningen så att rätt antal dressiner bokas! Annars finns risken att alla inte kan åka med. 
Är Du osäker, ring oss så hjälper vi Dig.

Person = Alla som fyllt 7år.
Barn = 2-6 år.

2pers2pers 1b1pers1pers 1b1pers 2b

Priser 2024

För/Eftersäsong 370kr/dressin

Högsommarsäsong (24/6-18/8) 380kr/dressin

Såhär många får ni åka på en dressin:
*Två personer
*Två personer + 1 barn (max 6 år)
*En person
*En person + 1 barn (max 6 år)
*En person + 2 barn (max 6 år)
Bebisar yngre än 2 år kan åka med, max 1 per dressin. Mer info på FAQ

 

 
RullstolHund

Specialdressin 500kr
(Får endast bokas till rullstol eller hundbur!)

Specialdressin för Dig som sitter i rullstol finns i Tomelilla. På den trampar 2 personer och Du sitter i rullstolen mellan dem. Med er får Ni en ramp så att Du kan komma av/på dressinen även ute i naturen. Läs mer på FAQ  När du bokat hör av dig till oss. Vi har speciell bilparkering till dig med rullstol..

Specialdressinen kan även bokas av Dig som har en större hund. Då sitter hunden i en bur mellan två personer som trampar. Burens mått B90 D55 H60. Rymmer en stor eller två mellan hundar. Har Du en knähund behövs ingen bur, den kan sitta i knät. Ta med en filt! Se bild på FAQ

Ditt ansvar som kund

Du som gör en bokning hos oss ansvarar för att tillräckligt antal dressiner bokas. Du ansvarar också för att alla i Ditt sällskap tar del av och följer samtliga säkerhets/trafikregler som finns att läsa på hemsidan och även informeras om vid start.
Orsakar Du eller någon annan i Ditt sällskap skador på dressiner/material/person på grund av slarv eller oaktsamhet blir Du/Ni ersättningsskyldiga.

Avbokning :

* Betald bokning återbetalas ej! Däremot, om du väljer tilläggstjänsten "Ombokningsgaranti" i samband med att du gör din bokning så kan du själv boka om till annat önskat datum i mån av plats fram till 5 dagar innan start. 

* Avbokning på grund av dåligt väder godkänns inte. 

Övrigt

Vill Du boka spontant i sista minuten är det bra att veta att bokningen stänger 1 timme innan start.

Det händer dock att vi stänger bokningen redan kl 18.00 kvällen innan om inget intresse alls visats för nästföljande dag..


* Eftersäsong (från 16 sept) har vi bara en start/dag, kl 11.00 mestadels helger. Vill Du cykla en vardag som inte är öppen, hör av dig..


* Skolklasser och företag som ska faktureras tar kontakt med oss per telefon för mer info. Det kan finnas fler lediga platser för er under vår/höst som inte syns i vårt bokningsystem.