Äventyr på Österlen

png telefon0709-209209

All kontakt med oss görs via telefon och sms.

 

Bokning och frågor.

Du gör Din bokning här på sidan. Följ guiden härunder.


Behöver Du hjälp, ring oss 0709-209209 

Vill Du boka spontant i sista minuten är det bra att veta att bokningen för morgonturen stänger kl 08.20. För eftermiddags och kvällstur stänger bokningen 2 timmar innan start.


* Under lågsäsong händer det att vi stänger bokningen redan kl. 18,00 källen innan om vi inte fått in några bokningar alls inför nästföljande dag.  


* Skolklasser och företag som ska faktureras kan ta kontakt med oss per telefon för närmare info.
Under stängd säsong kan vi ibland öppna upp för grupper med 4 eller fler dressiner. Ring oss!

  

Priser 2021

Ta del av detta innan Du går vidare till bokningen så att Du vet hur många dressiner Du måste boka. Bokar Du för få finns risken att inte alla får följa med. 
Är Du osäker, ring oss så hjälper vi Dig.

PERSON = ALLA SOM FYLLT 7 ÅR
BARN = 2-6 ÅR

Här ser Du vilka kombinationer som är tillåtna på en dressin.

2pers 2pers 1b 1pers 1pers 1b 1pers 2b

Dressin 350kr

Dessa kombinationer är tillåtna:
*Två personer
*Två personer + 1 barn (max 6 år)
*En person
*En person + 1 barn (max 6 år)
*En person + 2 barn (max 6 år)
Bebisar yngre än 2 år åker gratis, dock max 1 bebis/dressin. Mer info på FAQ

 

 
Rullstol Hund

Specialdressin 500kr
(Får endast bokas till rullstol eller hundbur!)

Specialdressin för Dig som sitter i rullstol finns i Tomelilla. På den trampar 2 personer och Du sitter mellan dem i Din rullstol. Med er får Ni en ramp så Du kan komma av/på dressinen även ute i naturen. Läs mer på FAQ 

Specialdressinen kan även bokas av Dig som har en större hund. Då sitter hunden i en bur mellan två personer som trampar. Burens mått B90 D55 H60. Rymmer en stor eller två mellan hundar. Läs mer på FAQ


 

Ditt ansvar som kund :

Du som gör en bokning hos oss ansvarar för att Du har bokat tillräckligt antal dressiner för ert sällskap. Du ansvarar också för att alla i Ditt sällskap tar del av och föjer samtliga de säkerhets föreskrifter som finns att läsa på hemsidan och även delgives muntligen vid start.
Orsakar Du eller någon annan i Ditt sällskap skador på dressiner, annan material eller person på grund av slarv eller oaktsamhet blir Du/Ni ersättningsskyldiga.

 

Avbokning :

* För bokningar gällande dressincykling fr.o.m. 1 juni 2021 och framåt är det inte vara möjligt att avboka med kortare framförhållning än 7 dygn innan aktivitetens start.

* Avbokning på grund av s.k. "dåligt väder" godtages inte. Kan Du absolut inte tänka Dig att dressina i regn mm? Vänta med att boka tills Du kollat väderprognosen.

* Senast 7 dygn innan aktivitetens start är det möjligt att avboka hela sin bokning mot en administrativ avgift på 25% av bokningens totala belopp. Därefter kan man göra en ny bokning om man vill.

* Det går inte att göra ändringar i en befintlig bokning.

Vill Du göra en ökning av Din bokning gör Du en till bokning med det antal dressiner Du önskar lägga till.
Vill Du minska antalet måste Du först göra en avbokning av hela den bokning Du redan har, direkt därefter kan Du göra en ny bokning.

Tänk på att det drages en administrativ kostnad för avbokningen på 25% på hela summan av Din ursprungliga bokning.

Om Du bokar ett större antal dressiner är det ibland fördelaktigare att inte göra ändringar för enstaka dressiner. Så innan Du bokar förvissa Dig om att alla Du bokar till vekligen ska med.
Är ni flera familjer och en familj är osäkra på att följa med, gör en separat bokning till dem.

 

Varför?

En del planerar sitt besök flera veckor i förväg, men de flesta bokar ca en vecka innan ankomst. Då måste man kunna se hur många dressiner som finns tillgängliga. Därför kan vi inte ta avbokningar närmre inpå avgången än 7 dagar.

 


 
Jag har tagit del av ovanstående och vill nu 

Bokaknapp Svenska